Barion Pixel

Virágláda LED világítással

Valamilyen különleges kiegészítővel szeretné feldobni otthonát, kertjét? Akkor LED világítású virágládáink jó megoldást jelenthetnek. Páratlan alkotóeleme lesz kertjének ez a világító, főként kerti dekoráció. Ezek a díszítő elemek főként éjjel fognak egyedi hangulatot varázsolni kertjének, udvarának vagy teraszának. LED-es virágládáink rézből, alumíniumból és COR-TEN® acélból készülhetnek. Mindhárom anyagból kivitelezhető kisebb-, nagyobb-, közepes méretű és különböző formájú LED világítású virágláda is, természetesen a pontos méretet és megvalósítást egyedi megrendelés alapján készítjük.

Virágláda színváltós LED világítással

A beépített RGB LED fényforrásnak és a hozzá tartozó távirányítónak hála a fény színe roppant könnyen variálható. A fémből készült virágládák belsejébe hosszú élettartamú és kevés energiát fogyasztó LED chipeket helyezünk, amit egy 24 gombos RGB távirányítóval lehet szabályozni. A távirányító segítségével beállíthatunk fix színeket, de választhatjuk a színváltós opciót is. Ezen kívül még a fényerősséget is állíthatjuk a távszabályozó segítségével.

Milyen környezetbe passzol leginkább egy virágláda LED világítással?

Mivel a LED világítás kiválóan alkalmas hangulatvilágításnak, így a LED világítású virágládákat olyan helyszínekre tanácsos helyezni, ahol esténként tartózkodhatunk, kiülhetünk meginni egy pohár bort vagy teát, beszélgethetünk, relaxálhatunk egy hosszú nap után. Ilyen hely például egy terasz, egy erkély vagy bármiféle kerti kiülő.

Miért érdemes a Rézmű Kft. által gyártott LED világítású virágládákat választani?

Cégünk 1993 óta van jelen az egyedi dizájn elemek piacán, a LED világítású virágládák pedig igazi innovációk. Bátran ki merjük mondani, hogy hatalmas szakmai tapasztalatot tudhatunk magunk mögött a gyártás tekintetében, kizárólag tökéletesen és precízen elkésztett munkákat adunk ki a kezeink közül.

Számunkra a legfontosabb hajtóerő, hogy álmait valóra váltsuk, egyedi igényeit kielégítsük. Ha pedig az álmok valamilyen oknál fogva nem kivitelezhetők, mindig tudunk valamilyen alternatívát nyújtani!

Legyen akármilyen elképzelése, mi megvalósítjuk Önnek! Ha mégsem kivitelezhető, akkor tudunk alternatívát nyújtani minden elképzelésre.

Rézmű Kft.
+36 30 854 9369
info@rezmu.hu
6000 Kecskemét Csillag utca 4.

Bejelentkezés
REGISZTRÁCIÓ

Regisztrációval a fiók létrejön és email-ben elküldjük a linket, amivel beállítható a jelszó.

A személyes adatokat a weboldalon történő vásárlási élmény fenntartásához, a fiókhoz való hozzáférés kezeléséhez és más célokra használjuk, melyeket a Adatkezelési tájékoztató tartalmaz.

Jelszó visszaállítása

Elvesztetted a jelszavadat? Kérjük, add meg felhasználónevét vagy e-mail címét. E-mailben küldünk egy linket az új jelszó létrehozásához.

FEL

KOSÁR 0