Barion Pixel

Rézmű Kft.

Családi vállalkozásunk 1993-ban jött létre Kecskemét déli iparnegyedében. Már a kezdetektől fogva fémipari termékekkel foglalkoztunk (főleg réz és sárgaréz termékeket gyártottunk), de az idő előrehaladtával a cégünk profilja is modernizálódott.

A Rézmű Kft. ma már a teljesen egyedileg gyártott belsőépítészeti és kültéri dizájnelemek gyártásáról ismert, amiket elsősorban COR-TEN® acélból, festett acélból, rozsdamentes acélból és alumíniumból készítünk. De továbbra is foglalkozunk sárga- és vörösréz termékekkel.

Termékeink a világ számos pontján jelen vannak. Nagy nevű hazai és nemzetközi referenciával rendelkezünk.

A közintézményi és magánszemély megrendelők mellett ipari cégeket is kiszolgálunk az alábbi szolgáltatásokkal:
„Azt valljuk, hogy az olyan régi mesterségek, mint a kovács vagy a lakatos a mai korban is nélkülözhetetlenek, de a fejlődés elengedhetetlen része ezeknek a szakmáknak, így a modern technológiákat kihasználva a legmodernebb beltéri és kerti dizájntermékeket állítjuk elő.” – Kuczik István
Bejelentkezés
REGISZTRÁCIÓ

Regisztrációval a fiók létrejön és email-ben elküldjük a linket, amivel beállítható a jelszó.

A személyes adatokat a weboldalon történő vásárlási élmény fenntartásához, a fiókhoz való hozzáférés kezeléséhez és más célokra használjuk, melyeket a Adatkezelési tájékoztató tartalmaz.

Jelszó visszaállítása

Elvesztetted a jelszavadat? Kérjük, add meg felhasználónevét vagy e-mail címét. E-mailben küldünk egy linket az új jelszó létrehozásához.

FEL

KOSÁR 0