Barion Pixel

Pneumatikus csővágás

A pneumatikus csővágás tulajdonképpen egy sűrített levegős géppel történő eljárás, mint azt már a neve is mutatja. A „pneumatika” ugyanis levegőt, lélegzetet jelent, a „kinematika” pedig mozgást, mozgatást. A pneumatikus csővágás során a csővágógép kétoldalas, kétirányú szorítása stabillá teszi az elvágandó munkadarabot. A vágás minden esetben pontos, a sebessége pedig nagyon gyors. A vágófelület sima és nem termel hőt, a beállítások pontosak, így a csővágás tökéletes lesz. A kompresszor által előállított levegő hajtja magát a csővágó gépet (ebből létezik hidraulikus változat is). A vágást végül egy 3 komponensű marószerszám-készlet hajtja végre, teljesen szikramentesen (így alkalmas gázvezeték vágására is).
GARNITURE Corten acél kerti bútor szett - Rézmű
GARNITURE Corten acél kerti bútor szett - Rézmű
GARNITURE Corten acél kerti bútor szett - Rézmű
GARNITURE Corten acél kerti bútor szett - Rézmű
LOGRESTO Corten acél fatároló betétek - Szív - Rézmű
LOGRESTO Corten acél fatároló betétek - Téglalap - Rézmű
A pneumatikus csővágás legfontosabb célja, hogy kiváltsa az ismétlődő és monoton munkavégzési folyamatot. A technika nagy előnye, hogy tűz- és robbanásveszélyes zónákban is alkalmazható.

Miért jó, ha a mi szolgáltatásunkat választja?

Cégünk már majdnem 30 éves tapasztalattal rendelkezik, mind a pneumatikus csővágás terén, mind pedig a fém termékek gyártása és további szolgáltatások terén. Ennek köszönhetően kivétel nélkül csak tökéletesen elkészített, precíz munkákat adunk ki a kezeink közül. Vállaljuk a kifejezetten ipari méretű megbízásokat is (akár 1000 mm átmérőjű csövek, 15-25 mm falvastagság).

Minden esetben tudunk szakmai tanácsokat adni, az egyedi kérések sem jelentenek számunkra akadályt!

Rézmű Kft.
+36 30 854 9369
info@rezmu.hu
6000 Kecskemét Csillag utca 4.

Bejelentkezés
REGISZTRÁCIÓ

Regisztrációval a fiók létrejön és email-ben elküldjük a linket, amivel beállítható a jelszó.

A személyes adatokat a weboldalon történő vásárlási élmény fenntartásához, a fiókhoz való hozzáférés kezeléséhez és más célokra használjuk, melyeket a Adatkezelési tájékoztató tartalmaz.

Jelszó visszaállítása

Elvesztetted a jelszavadat? Kérjük, add meg felhasználónevét vagy e-mail címét. E-mailben küldünk egy linket az új jelszó létrehozásához.

FEL

KOSÁR 0