Barion Pixel

Fém korlát

A fém korlátok végtelen féleképpen felhasználhatók külső és belső térben egyaránt. Fémből ellenálló, strapabíró és rendkívül biztonságos korlátok készülnek. Terasz-, erkély korlátok, lépcsők és térelválasztók is készülhetnek fémből. Kínálatunkban COR-TEN® acélból, alumíniumból, porfestett acélból, rozsdamentes acélból, sárgarézből és vörösrézből készült korlátok találhatóak meg. Bizonyos típusok polírozott és szálcsiszolt változatban is elérhetők. A fémkorlátok azért elengedhetetlen fontosságúak egy terasz vagy lépcső esetében, mert amellett, hogy védelmet nyújtanak a magasból való leesések ellen, keretezik és dekorálják az építményeket.

Beltéri fém korlát

Beltéri fém korlátok esetében leggyakrabban a lépcsőknél, térelválasztóknál alkalmazott korlátokról beszélünk. A legfontosabb funkciója itt a fémkorlátnak, hogy védelmet biztosítson az esetleges balesetek ellen. Beltér esetén csak a képzelet szab határt, hogy milyen korlátot válasszunk, Ön megálmodja, mi pedig megvalósítjuk egyedi elképzelését. Igény szerint 3D modellt is készítünk a leendő korlátjáról, így még a megrendelés előtt láthatja, hogyan is fog kinézni a lakása.

Kültéri fém korlát

Amikor kültéri fém korlát felszerelésén gondolkodunk, fontos szempont, hogy figyelembe vegyük a házon már meglévő dekorációs elemek jellegét, a ház meglévő stílusát. Azon is érdemes elgondolkodni, hogy mi a célunk a korláttal.  Azt szeretnénk, hogy akadályozzuk vele a belátást, vagy inkább csak biztonsági célokból szereltetjük fel és szeretnénk, ha minél észrevétlenebb maradna. Bármi is az indítéka egy kültéri fém korlát beszerzésére, mi egyedi elképzelési alapján készítjük el azt!

Fém korlát – miért jobb, mint a más anyagokból készült korlátok?

A fém korlátok számtalan előnnyel bírnak a fa- és más egyéb anyagokból készült korlátokkal szemben.
  • Modern stílust kölcsönöz otthonának
  • A fém korlátok egyediek és biztonságosak
  • Időtálló megoldást jelent
  • Ellenáll a különböző időjárási viszontagságoknak
  • Nem igényel különösebb ápolást, karbantartást

Néhány tipp, hogy hol alkalmazhatóak a fém korlátok

Legyen szó kültéri vagy beltéri fém korlátról, számtalan terület létezik, ahol alkalmazható. Fém korlát kapaszkodók lépcsőhöz, erkélyhez, medencéhez, verandához, balkonhoz és térelválasztóhoz egyaránt felhasználhatók. Kültéren és beltéren is tökéletes választás, hiszen az egyedi gyártásnak köszönhetően bármilyen stílushoz passzoló modellt el tudunk készíteni.

Egyedi gyártású fém korlátok kültéri és beltéri felhasználásra egyaránt

A fém korlát elemek amellett, hogy rendkívül nagy biztonságérzetet adnak, manapság már egyre trendibbek is. 

Ha nem években, hanem évtizedekben és egyedi megoldásokban gondolkodik, akkor Önnek az általunk készített fém korlátra van szüksége!

Cégünk már csaknem 30 éve foglalkozik fém korlát készítéssel, melyekhez kizárólag tartós és időtálló alumínium, réz és COR-TEN® acél alapanyagokat használ fel.

Munkáink számtalan külföldi és hazai területen megállták már helyüket. Többek között közintézmények választottak már minket, de számos magán referenciával is rendelkezünk.

Néhány példa: Vígadó, Operaház, Hilton Budapest, Herendi Porcelán Palota, Normafa Rendezvényház, Szegedi Dóm, Érseki Vadász kastély, Wenckheim kastély + európai nagyvárosok neves épületei.

Legyen akármilyen elképzelése, mi megvalósítjuk Önnek! Ha mégsem kivitelezhető, akkor tudunk alternatívát nyújtani minden elképzelésre.

Rézmű Kft.
+36 30 854 9369
info@rezmu.hu
6000 Kecskemét Csillag utca 4.

Bejelentkezés
REGISZTRÁCIÓ

Regisztrációval a fiók létrejön és email-ben elküldjük a linket, amivel beállítható a jelszó.

A személyes adatokat a weboldalon történő vásárlási élmény fenntartásához, a fiókhoz való hozzáférés kezeléséhez és más célokra használjuk, melyeket a Adatkezelési tájékoztató tartalmaz.

Jelszó visszaállítása

Elvesztetted a jelszavadat? Kérjük, add meg felhasználónevét vagy e-mail címét. E-mailben küldünk egy linket az új jelszó létrehozásához.

FEL

KOSÁR 0