Barion Pixel

Fém kerítés

A fém kerítések manapság egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek. Ezt legfőképp annak köszönhetik, hogy szinte teljesen gondozásmentesek. Érthető is, hogy a fém kerítés elemek kezdik leszorítani a fa kerítéseket a piacról. A kerítések kinézete, típusa nagy mértékben befolyásolja otthonunk és kertünk megjelenését. Cégünk kizárólag a legjobb minőségű alumíniumból és COR-TEN® acélból gyárt kerítés elemeket, melyek kifejezetten tartósak és strapabírók. 

A fém kerítés legfontosabb előnyei

A fémből készült kerítések számtalan előnnyel rendelkeznek a fa kerítésekkel szemben. Házunk számára nem csak hatékony védelmet jelentnek, hanem elegáns és modern kiegészítői is.

Nem szorul rendszeres karbantartásra

A fém kerítés egyik legnagyobb előnye, hogy nem szorulnak rendszeres karbantartásra. Ugyanis nem kell két/három évente festeni, csiszolni vagy lakkozni, mint a fából készült társait. Ez a jó tulajdonság pedig nagyban hozzájárul a fém kerítések népszerűségéhez, hiszen mindenki előnyben részesíti a praktikus, gondozásmentes megoldásokat.

Jól bírja az időjárás változásokat

A fém kerítések a korrózióvédelemnek köszönhetően remekül ellenállnak a különböző időjárási viszontagságoknak. Sőt, ki merjük mondani, hogy teljesen időjárásállóak. Eső, hó, vagy bármilyen szélsőséges időjárás esetén sem kopnak el, megőrzik eredeti esztétikumukat. Az alumínium kerítéseken UV álló porfestést alkalmazunk.

Tartós, strapabíró szerkezetek

Az alumíniumból vagy COR-TEN® acélból készült kerítések garantáltan évtizedek múlva is ugyanúgy fognak kinézni, mint korábban. Ezek a kerítések nagyon tartósak, hosszú-hosszú évekig megtartják eredeti stabilitásukat. Jól bírják a terhelést, igazi strapabíró termékek, főként a corten acél kerítések.

Kedvező az ár-érték arány

A fém kerítések gondozásmentességüknek köszönhetően csak egyszeri költséget jelentenek számunkra, nem kell pár év múlva renoválni őket. Így, ha elsőre drágábbnak is tűnnek, mint a fa kerítések, gondoljunk bele, hogy mennyi kiadást fog még jelenteni a fa néhány évenkénti festése, lakkozása.

Modern

A fém egy olyan anyag, ami minden elvárásnak megfelel, ha kerítésről van szó. Modern kinézetet nyújt otthonának, még a régies stílusú változatokba is csempésznek egy kis modernséget, azok sem fognak olyannak tűnni, mintha évtizedekkel ezelőtt készültek volna. A modern fém kerítések igazán korszerűvé tehetik házunkat.

Mi a legfontosabb tényező a fém kerítés kiválasztásakor?

A legfontosabb tényező, hogy a kerítés passzoljon a környezetéhez. Más-más kerítés típus passzol egy modernebb épülethez, mint egy régies, műemlék típusú építményhez. 

Fontos például, hogy a fém kerítés a kapunkhoz is passzoljon. Nem is gondolnánk, de a kerítés nagymértékben befolyásolhatja az ingatlan megjelenését, ezért is nagyon fontos, hogy a megfelelő kerítést válasszuk hozzá. 

A kerítés színe harmonizálhat a házzal vagy a ház kiegészítőivel. Számos ügyfelünk kéri, hogy a kerítést/kaput ugyanolyan színűre fessük, mint a nyílászárók színe.

Ha nem biztos abban, hogy otthonához milyen kerítés illik a legjobban, szaktanácsadással és fém kerítés ötletekkel segítünk megtalálni a tökéletes megoldást.

Milyen fém kerítés választása a legcélszerűbb?

1993 óta foglalkozunk fém kerítés elemek gyártásával, tehát csaknem 30 éves tapasztalattal rendelkezünk. Ezeket a termékeket alumínium és COR-TEN® acél felhasználásával készítjük. 

Igény szerint 3D modellt is készítünk a leendő kerítésről, így még a megrendelés előtt láthatja, hogyan is fog kinézni az udvarának összképe.

Olyan fém kerítést célszerű választani, ami tökéletesen kiegészíti az épületet, ami passzol a körülötte lévő közeghez és hozzásegíti otthonát ahhoz, hogy az minél egyedibb legyen.

Az egyediség a cégünk legnagyobb erőssége. Amit Ön megálmodik, igyekszünk megvalósítani, esetleges kivitelezhetetlenség esetén pedig garantáltan felajánlunk valamilyen alternatívát.

Rézmű Kft.
+36 30 854 9369
info@rezmu.hu
6000 Kecskemét Csillag utca 4.

Bejelentkezés
REGISZTRÁCIÓ

Regisztrációval a fiók létrejön és email-ben elküldjük a linket, amivel beállítható a jelszó.

A személyes adatokat a weboldalon történő vásárlási élmény fenntartásához, a fiókhoz való hozzáférés kezeléséhez és más célokra használjuk, melyeket a Adatkezelési tájékoztató tartalmaz.

Jelszó visszaállítása

Elvesztetted a jelszavadat? Kérjük, add meg felhasználónevét vagy e-mail címét. E-mailben küldünk egy linket az új jelszó létrehozásához.

FEL

KOSÁR 0