Barion Pixel

Fém kerítés

A fém kerítés legfontosabb előnyei

Nem szorul rendszeres karbantartásra

A fém kerítés egyik legnagyobb előnye, hogy nem szorulnak rendszeres karbantartásra. Ugyanis nem kell két/három évente festeni, csiszolni vagy lakkozni, mint a fából készült társait. Ez a jó tulajdonság pedig nagyban hozzájárul a fém kerítések népszerűségéhez, hiszen mindenki előnyben részesíti a praktikus, gondozásmentes megoldásokat.

Jól bírja az időjárás változásokat

A fém kerítések a korrózióvédelemnek köszönhetően remekül ellenállnak a különböző időjárási viszontagságoknak. Sőt, ki merjük mondani, hogy teljesen időjárásállóak. Eső, hó, vagy bármilyen szélsőséges időjárás esetén sem kopnak el, megőrzik eredeti esztétikumukat. Az alumínium kerítéseken UV álló porfestést alkalmazunk.

Tartós, strapabíró szerkezetek

Az alumíniumból vagy COR-TEN® acélból készült kerítések garantáltan évtizedek múlva is ugyanúgy fognak kinézni, mint korábban. Ezek a kerítések nagyon tartósak, hosszú-hosszú évekig megtartják eredeti stabilitásukat. Jól bírják a terhelést, igazi strapabíró termékek, főként a corten acél kerítések.

Kedvező az ár-érték arány

A fém kerítések gondozásmentességüknek köszönhetően csak egyszeri költséget jelentenek számunkra, nem kell pár év múlva renoválni őket. Így, ha elsőre drágábbnak is tűnnek, mint a fa kerítések, gondoljunk bele, hogy mennyi kiadást fog még jelenteni a fa néhány évenkénti festése, lakkozása.

Modern

A fém egy olyan anyag, ami minden elvárásnak megfelel, ha kerítésről van szó. Modern kinézetet nyújt otthonának, még a régies stílusú változatokba is csempésznek egy kis modernséget, azok sem fognak olyannak tűnni, mintha évtizedekkel ezelőtt készültek volna. A modern fém kerítések igazán korszerűvé tehetik házunkat.

Mi a legfontosabb tényező a fém kerítés kiválasztásakor?

Milyen fém kerítés választása a legcélszerűbb?

FEL
Arrow

KOSÁR 0

Bejelentkezés
REGISZTRÁCIÓ

A fiókod sikeresen létrejön és a hozzá tartozó jelszót elküldjük e-mailben.

A személyes adatokat a weboldalon történő vásárlási élmény fenntartásához, a fiókhoz való hozzáférés kezeléséhez és más célokra használjuk, melyeket a Adatkezelési tájékoztató tartalmaz.

Jelszó visszaállítása

Elvesztetted a jelszavadat? Kérjük, add meg felhasználónevét vagy e-mail címét. E-mailben küldünk egy linket az új jelszó létrehozásához.