Barion Pixel

Fém bútor

A fém bútorok a modern dizájn mellett annak köszönhetik népszerűségüket, hogy csak nagyon minimális karbantartást igényelnek. Ezek a bútorok könnyen kezelhetők és nagyon jól ellenállnak a különböző időjárási körülményeknek, így kültéren és beltéren is egyaránt megállják a helyüket. A fém bútorok hosszú távú tartóssága miatt összességében egy gazdaságosabb megoldásnak számítanak,  mint a műanyagból vagy fából készült bútorok

Fémbútor – miből készül?

Cégünk 3 anyagból készít fémbútort. Alumíniumból, COR-TEN® acélból és rézből.

Alumíniumból
készült fém bútor:

Az alumínium alacsony sűrűségének köszönhetően rendkívül könnyű anyag, ezért nagyon ideális bútorok gyártásához. Az alumínium egy könnyedén formálható anyag, ezért olyan bútorok készülnek belőle, amelyekre nem jellemző a nagy teherbírás, mivel komolyabb terhelésre eldeformálódhatnak.  Az alumínium fém bútorok inkább dekor bútoroknak tekinthetők. Ez ettől függetlenül nem azt jelenti, hogy például egy alumínium szék nem fog elbírni minket, ebből az anyagból is kiváló kerti bútorok készülhetnek.

COR-TEN® acélból
készült fém bútor:

A COR-TEN® acél az egyik legtartósabb ötvözet. Az acélból készült bútorok gyakran drágábbak más fém bútoroknál, mivel ebből az anyagból készülnek a legtartósabb, legstrapabíróbb és legellenállóbb bútorok. A COR-TEN® megjelenése rendkívül extravagáns és egyedi, mindemellett nagyon beleillik a természetbe. Ebből következtethető, hogy COR-TEN® acélból  inkább kültéri fém bútorok készülnek. A fém bútor gyártás igazi egyedi megoldásokat kínál fel. A COR-TEN® acélból készült darabok tökéletesen passzolnak a letisztult formájú épületekhez, modern belső terekhez és kertekhez.

Rézből
készült fém bútorok:

A réz felhasználása a lakberendezéshez mára már igazi trenddé vált. A fém bútorok készítése rézből már nagyon régóta alkalmazott technika a bútoriparban. Sajnos a réz korrodálása miatt manapság egyre kevesebb ilyen bútorral találkozni, pedig egyszerű a megoldás arra, hogy a réz bútorok hosszú ideig megőrizzék esztétikumukat. Csupán csak megfelelő karbantartásra van szükség. A réz bútorokat porfestett lakkal tudjuk védeni, ami megőrzi a felületet és nem fog oxidálódni. Mivel poliészter bevonatot kap, a karbantartása is egyszerű és egy puha vizes ronggyal letörölhető. A réz felülete lehet polírozott és szálcsiszolt is, lakkozni tudjuk fényesre, selyemre vagy mattra is. Nagyon divatos mostanában az antikolt eljárás ami “öregítí” a felületet. Ez szintén lakkozható.

Miért jó megoldás a fém bútor?

A fém bútoroknak számtalan jó tulajdonsága van, ezekből soroljuk fel most a legfontosabbakat.
  • A fém soha nem gyengül meg → rendkívül időtálló (a fával ellentétben)
  • Eleganciát, stílusosságot és trendet hordoz magával
  • Kiegészíti a teret
  • Jól variálható más anyagokkal és textúrákkal
  • Nem igényel különösebb ápolást, karbantartást
  • Rengeteg fémbútor kiegészítő létezik (pl. díszcsík, fogantyú, lézervágott minta, stb.)

Milyen fém bútort célszerű választani?

Cégünk immáron 30 éve foglalkozik fém termékek készítésével, többek között fém bútorok gyártásával is alumíniumból, COR-TEN® acélból, “hagyományos” acélból, rozsdamentes acélból, sárgarézből vagy vörösrézből.

Beltérben kifejezetten stílusosnak számít az alumínium vagy réz, főleg, ha megfelelő kiegészítőkkel párosítjuk a fém bútorokat.

Aki merészebb, különlegesebb stílusirányzatot követ, ajánljuk a COR-TEN® acélból készült fém bútorainkat, amik garantáltan egyedivé varázsolják otthonát.

Maga a cégünk is az egyediségen alapszik, Ön megálmodja, mi pedig megvalósítjuk álmai fém bútorát Habár szinte bármelyik lakberendezési áruházban beszerezhet valamilyen fém bútort, azok bárki számára elérhetőek.

Sok esetben meghatározott méretek közül válogathat, ami nem feltétlenül passzol a választott helyiségbe. …És akkor a tartósságot még meg sem említettük.

Mi bármilyen elképzelést megvalósítunk, amennyiben pedig megálmodott bútora nem kivitelezhető, minden esetben tudunk alternatívát nyújtani.

Rézmű Kft.
+36 30 854 9369
info@rezmu.hu
6000 Kecskemét Csillag utca 4.

Bejelentkezés
REGISZTRÁCIÓ

Regisztrációval a fiók létrejön és email-ben elküldjük a linket, amivel beállítható a jelszó.

A személyes adatokat a weboldalon történő vásárlási élmény fenntartásához, a fiókhoz való hozzáférés kezeléséhez és más célokra használjuk, melyeket a Adatkezelési tájékoztató tartalmaz.

Jelszó visszaállítása

Elvesztetted a jelszavadat? Kérjük, add meg felhasználónevét vagy e-mail címét. E-mailben küldünk egy linket az új jelszó létrehozásához.

FEL

KOSÁR 0