Barion Pixel

Elektrosztatikus festés, lakkozás

Az elektrosztatikus porfestés egy olyan technológia amely egy sokkal tartósabb és időtállóbb bevonatot képez a megfestett tárgyakon. A módszer lényege, hogy a korábban zsírtalanított felületeket elektrosztatikusan feltöltött poliészter vagy epoxi poliészter porfestékkel szórjuk be, amely az eljárás során rátapad a fém felületre. A festéket egy kemencében 180 fokon ráégetjük, így érve el a porfesték térhálósodását, amely egybefüggő bevonatot eredményez. Ezzel a technikával a rétegvastagság is szabályozható.
GARNITURE Corten acél kerti bútor szett - Rézmű
GARNITURE Corten acél kerti bútor szett - Rézmű
GARNITURE Corten acél kerti bútor szett - Rézmű
GARNITURE Corten acél kerti bútor szett - Rézmű
LOGRESTO Corten acél fatároló betétek - Szív - Rézmű
LOGRESTO Corten acél fatároló betétek - Téglalap - Rézmű
Az elektromos töltésnek hála a festékpor egyenletesen fogja bevonni a fémet. Ezzel az eljárással festésen kívül lakkozást is véghez tudunk vinni. A véglegesítés kemencében történik, a fém ezután rögtön használható.

Az elektrosztatikus festés előnyei

  • Környezetbarát, mert nem használunk oldószert
  • Nincs károsanyag kibocsátás, mert ez egy zárt technológia
  • Jó az ár-érték aránya
  • Kis- és nagy felületek egyaránt bevonhatók vele
  • Nincs száradási idő
  • Időtálló, a felület ellenálló az időjárási viszontagságokkal szemben
  • Egyedi daraboknál is jól alkalmazható

Miért jó, ha minket választ?

Mert mi valóban egyedi megoldásokat nyújtunk! Cégünk 1993 óta foglalkozik elektrosztatikus festéssel és különböző fém termékek gyártásával. Bátran ki merjük mondani, hogy hatalmas szakmai tapasztalatot tudhatunk magunk mögött, kizárólag tökéletesen és precízen elkészített munkát adunk ki a kezeink közül

Legyen akármilyen elképzelése, mi megvalósítjuk Önnek! Ha mégsem kivitelehető, akkor tudunk alternatívát nyújtani minden elképzelésre.

Rézmű Kft.
+36 30 854 9369
info@rezmu.hu
6000 Kecskemét Csillag utca 4.

Bejelentkezés
REGISZTRÁCIÓ

Regisztrációval a fiók létrejön és email-ben elküldjük a linket, amivel beállítható a jelszó.

A személyes adatokat a weboldalon történő vásárlási élmény fenntartásához, a fiókhoz való hozzáférés kezeléséhez és más célokra használjuk, melyeket a Adatkezelési tájékoztató tartalmaz.

Jelszó visszaállítása

Elvesztetted a jelszavadat? Kérjük, add meg felhasználónevét vagy e-mail címét. E-mailben küldünk egy linket az új jelszó létrehozásához.

FEL

KOSÁR 0