Barion Pixel

Beltéri térelválasztó

A beltéri térelválasztók kifejezetten praktikus megoldásnak számítanak, főleg olyan lakásokban, ahol viszonylag kevés hely áll rendelkezésre, mégis szeretnénk egy különálló dolgozósarkot vagy étkezőt kialakítani. Habár lakberendezési boltokban számtalan megoldással találkozni, eláruljuk miért jár jobban, ha egyedi beltéri térelválasztó panelek mellett dönt.

Beltéri térelválasztó paravánok – hova és miért?

A beltéri térelválasztók kifejezetten praktikus megoldásnak számítanak, főleg olyan lakásokban, ahol viszonylag kevés hely áll rendelkezésre, mégis szeretnénk egy különálló dolgozósarkot vagy étkezőt kialakítani. Habár lakberendezési boltokban számtalan megoldással találkozni, eláruljuk miért jár jobban, ha egyedi beltéri térelválasztó panelek mellett dönt.

Térelválasztó nappaliba

Ha térelválasztásról beszélünk, az egyik leggyakrabban felmerülő helyiség a nappali. Ennek oka, hogy a sokszor igencsak nagy alapterületű életteret nehéz jól és arányosan berendezni, emiatt gyakran különböző zónákra osztjuk fel őket.

Konyhai térelválasztó

Igen gyakran a konyhában használnak az emberek térelválasztó megoldásokat. Sok háztartásban az étkező és a konyha egy helyiségben helyezkedik el, amit célszerű elválasztani egymástól.  Praktikus okai mellett érzelmi okokat is említhetünk: ha étkezés közben folyton rálátunk a mosatlan edényekre és egyéb konyhai teendőkre, az zavarhatja a reggelivel, ebéddel vagy vacsorával töltött értékes időt.

Fürdőszoba térelválasztó

Kevesen gondolnának arra, hogy bizony a fürdőszobában is van létjogosultsága egy beltéri térelválasztónak. Egyrészt segít tagolni a rendelkezésre álló teret, másrészt védi az intimszféránkat. Egy jól elhelyezett beltéri térelválasztóval sokkal meghittebbé tudjuk tenni a fürdéssel/zuhanyzással töltött időt. Adott esetben a család többi tagja is használhatja a fürdőszobát, amíg valaki éppen tusol – senki sem zavarja a másikat ezáltal.

Szobai térelválasztó

Miért pont a hálószoba lenne a kivétel, ha a beltéri térelválasztók potenciális helyéről beszélünk? Nem ritka ugyanis, hogy gardróbszoba hiányában a hálószoba egyik sarkát áldozzuk fel az öltözködés és a ruhaválasztás elvégzésére. Kisebb garzonlakások és házak esetében akár egy dolgozósarkot is kialakíthatunk a térelválasztó panelek segítségével, így nyugodt környezetben tudunk dolgozni, függetlenül attól, mi zajlik a nappaliban vagy a konyhában.

Milyen beltéri térelválasztót válasszon?

Cégünk 1993 óta foglalkozik különböző fém termékek gyártásával, ezek között említve a fém térelválasztókat is, mint pl.: alumínium, réz, de főleg a porfestett acél térelválasztó panelek.

Beltérben kifejezetten stílusosnak számít a loft stílusú porfestett acél térelválasztó, de akár alumínium vagy rézből is készülhetnek. Fontos, hogy a megfelelő kiegészítőkkel párosítsuk a térelválasztó paneleket.

Az igazán különleges, már-már indusztriális stílusok kedvelőinek ajánljuk a COR-TEN® acélból készült térelválasztókat, amik garantáltan egyedi megjelenést kölcsönöznek lakásának. A COR-TEN® sajátosságai miatt ugyanakkor ezt inkább kültéri térelválasztónak javasoljuk.

A fő kulcsszó is ebben rejlik: egyediség.

Habár szinte bármelyik lakberendezési áruházban vásárolhat standard térelválasztó paneleket, azok bárki számára elérhetőek. Sok esetben meghatározott méretek közül válogathat, ami nem feltétlenül passzol a választott helyiségbe. …És akkor a tartósságot még meg sem említettük.

Legyen akármilyen elképzelése, mi megvalósítjuk Önnek! Ha mégsem kivitelezhető, akkor tudunk alternatívát nyújtani minden elképzelésre.

Rézmű Kft.
+36 30 854 9369
info@rezmu.hu
6000 Kecskemét Csillag utca 4.

Bejelentkezés
REGISZTRÁCIÓ

Regisztrációval a fiók létrejön és email-ben elküldjük a linket, amivel beállítható a jelszó.

A személyes adatokat a weboldalon történő vásárlási élmény fenntartásához, a fiókhoz való hozzáférés kezeléséhez és más célokra használjuk, melyeket a Adatkezelési tájékoztató tartalmaz.

Jelszó visszaállítása

Elvesztetted a jelszavadat? Kérjük, add meg felhasználónevét vagy e-mail címét. E-mailben küldünk egy linket az új jelszó létrehozásához.

FEL

KOSÁR 0